lördag 9 april 2011

Aurasma s AR iPhone app för att slå vardagliga föremål i multimedia triggers

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/09/aurasmas-ar-iphone-app-to-turn-everyday-objects-into-multimedia/:
Vi har sett augmented reality gjort något som känns som en miljon olika sätt, men vi har aldrig sett det ganska så här. The New York Times rapporterade onsdag på en kommande iPhone app som kallas Aurasma som har makten att vända bläck och papper publikationer till interaktiva minfält. Aurasma, avlad av affärssystem företaget Autonomy, använder en förminskad version av outfit's Idol mönster Recognizer att identifiera bilder lagrade i en stor databas, och sedan omvandlar de bilder i relaterade video. Tyvärr, första utgåvan av app är planerad till någon gång nästa månad, kommer i form av en AR reklam / spel till ett oidentifierat kommande filmen, och företagets grundare verkar stabilt inriktad på teknik marknadsföring potential. Inga ord ännu om när eller om vi kan förvänta oss att se våra New York Times komma till liv, vilket kan ses i videon vid källan länken nedan, men om detta är framtiden för förstärkt verklighet, räkna oss i.

Aurasma s AR iPhone app för att slå vardagliga föremål i multimedia utlöser ursprungligen visades på Engadget , lör, 9 apr 2011 01:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa New York Times | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar