lördag 9 april 2011

Cowon är minimala C2 PMP tar vid där D2 slutade

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/08/cowons-minuscule-c2-pmp-picks-up-where-the-d2-left-off/:
Vid det här laget, Cowon s D2 (och i mindre utsträckning, + D2 ) börjar bli lite lång i tanden, och det ser ut som om Korea-baserade outfit kommer att ta en alfabetisk steg bakåt för att tränga undan den. Den nyligen avslöjade C2 är tänkt att landa i slutet av april eller början av maj för att ge barebones PMP användare ytterligare ett alternativ, som ståtar med en 2,6-tums resistiv touchpanel (320 x 240), en utgång för sammansatt video, microSD kortplatsen, 4 / 8/16GB av interna blixt lagring, USB 2.0-anslutning, en inbyggd mikrofon och ett laddningsbart batteri som är bra för upp till tio timmars videouppspelning (och en jättestor 55 timmar när du lyssnar noga så att ljud). Per vanligt, Cowon stödjande varje filformat under solen (och månen, för bra åtgärd), och vi väntar inget mindre än världsklass ljudmässiga prestanda baserat på företagets tidigare . Vi väntar fortfarande på svar om ett pris, men du kan använda din limbo tiden väl genom att besluta om vitt, svart eller grått.

Cowon är minimala C2 PMP tar vid där D2 slutade ursprungligen visades på Engadget på Fri, 8 april 2011 19:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar