lördag 9 april 2011

Hämta DARPAs sub-jakt sim, hjälpa till att utbilda sin ACTUV automat

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/08/download-darpas-sub-hunting-sim-help-train-its-actuv-automaton/:
DARPA dabbles i all materia försvar drönare, och det är ingen främling för att utnyttja den visdom av massorna för att hjälpa till att utveckla morgondagens militära maskiner. Myndighetens senaste programmet för att gå till crowdsourcing rutten sin ubåtsjakt Kontinuerlig Trail Obemannade Vessel (ACTUV), och den vill du hjälpa till att utveckla den programvara som ska kontrollera saken. DARPAs lånat lite av Sonalysts Combat Simulations farliga vatten spel för att skapa ACTUV Taktik Simulator, där spelarna slutföra uppdrag spårar ett mål sub när du navigerar genom och runt kommersiell havet trafik. Blivande kaptener kan då välja att lägga fram sina strategier och data spel till DARPA för användning för att rädda de autonoma seabot strategiska programvara ubåt jaktstart. Hit källan länk till en gratis nedladdning och dyka in i sub-jakt åtgärder.

Hämta DARPAs sub-jakt sim, hjälpa till att utbilda sin ACTUV automat ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, 8 april 2011 23:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Registret | källa DARPA | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar