lördag 9 april 2011

BlackBerry Orlando läcker ut: Säg hej till pekskärmen Curve

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/08/blackberry-orlando-leaks-out-say-hello-to-the-touchscreen-curve/:
Som om vi behövde några fler tecken på var Research in Motion var på väg i fråga om 2011 enhetens linje, vi har fångat precis nys om ännu en touchscreen-utrustad Berry. BlackBerry "Orlando" är påstods vara en variant av den Curve med touch funktioner, som redan beskrivits som en mini Fet Touch . Detta naturligtvis väcker frågan om varför just RIM har så många olika planerade enheter, i synnerhet när spec Skillnaderna är så små. Vi önskar företaget skulle avvika från detta synsätt har förlitat sig på i åratal, men det verkar vara mer inriktade på sin tablett strategi än det är att driva på kuvertet med telefoner. Dessutom kan det betyda just det BB6 kan hålla sig runt ett tag och som RIM vill sina användare att få acklimatiserad, eller kanske att det kan ta lite längre tid än vi tror för QNX rinna ner från playbook .

BlackBerry Orlando läcker ut: Säg hej till pekskärmen Curve ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, 8 April, 2011 21:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink BGR | källa N4BB | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar