lördag 9 april 2011

Google Android preps för sina företagskunder intervju, lägger nya kryptering och säkerhetsåtgärder

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/09/google-preps-android-for-its-corporate-interview-adds-new-encry/:
Med över 300.000 enheter aktiveras per dag, Android är "klart skjuter på alla cylindrar Ur ett konsumentperspektiv, men likt den berömda Cheez-Det hjul En del hävdar att OS helt är inte mogen nog för oblyga företag använder. Vara ett företag själv,'s El Goog uppenbarligen sliter dygnet runt för att ändra på det, och det tar tre stora kliv idag. En uppdaterad version av sin Google Apps Device Policy möjliggör för anställda att säkra en borttappad eller stulen Android 2,2 + enhet genom att lokalisera den på en karta, ringande enheten och återställa enheten PIN-kod eller lösenord distans via den nya Mina enheter hemsida. Dessutom Apps admins har nu ett alternativ i kontrollpanelen för att "kryptera data på Device", som nu kommer att innefatta krav på krypterad lagring på Android 3,0 tabletter. Slutligen är Google Apps Lookup agerar som en typ av intern blackbook, så att användarna kan enkelt sålla bland kollegor och kontakta dem via en eller annan form. Så ... anlitade?

Google Android preps för sina företagskunder intervju, lägger nya kryptering och säkerhet som ursprungligen visades på Engadget , lör, 9 April 2011 02:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink The Inquirer , Google Apps (1) , (2) | källa Officiella Blogg för Google Enterprise | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar