lördag 9 april 2011

Sprint radar bildsystem peeps inne i väggar, på golv upptäcka bomber, kontrollampa hjärtan

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/09/sprint-radar-imaging-system-peeps-inside-walls-floors-to-detect/:
Redan 2005, rapporterade vi om en liten sak som kallas Prism 200 , vilket gjorde innehavaren att i huvudsak se vad folk gjorde på andra sidan av en vägg. Sedan dess har vi sett många enheter som kan skryta med samma krav , men det var inte förrän nyligen som skaparna av Prism 200 skapat en enhet som faktiskt kan se inom dessa väggar. Söker något som liknar en gammal skola stämpelklocka, Cambridge Consultants Sprint i-vägg radar Imaging System ger 3D-renderingar av objekt inbäddade i väggar, golv och även tak. Om befintliga röntgen behöver tillgång till båda sidor av en vägg, kan Sprints radar setup för användare att se vad som händer på insidan utan dubbel åtkomst. Som du kanske förstår, är Cambridge driver denna sak som ett säkerhetsverktyg som möjliggör detektion av bomber, narkotika, döda kroppar - du vet, det vanliga onde grejer. Sprint genomgår för närvarande testning. Full PR efter rasten.

Fortsätt läsa Sprint Imaging System radar peeps inne i väggar, på golv upptäcka bomber, kontrollampa hjärtan

Sprint radar bildsystem peeps inne i väggar, på golv upptäcka bomber, kontrollampa hjärtan ursprungligen visades på Engadget , lör, 9 April 2011 13:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Cambridge Consultants | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar