tisdag 10 maj 2011

Advent är Vega tablet blir lite sötare med tillägg av Android 3,0 (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/10/advents-vega-tablet-gets-a-little-sweeter-with-the-addition-of/:
Det finns gott om Android tablets där ute, men du kan säkert göra mycket värre än det advent Vega med sin Tegra 2 inälvsprodukter och £ 199 ($ 326) begärt pris. Du kan ta frågan med sina föråldrade OS, men tack och lov ett par hackare har ersatt Vega föråldrade Android 2.2 med en dryg portion Honeycomb. Det är för närvarande en alfa-version, så medan widgets och apps fungerar bra, kameran kapacitet, skärmrotation, webb-surfa på WiFi, och de flesta allt annat är för närvarande tabu. Det finns fortfarande mycket arbete att göra, men ser Advent är skiffer kör smörig mjuk Android 3,0 med stil (även om inofficiellt) gör att vi tror att det är en bättre affär än någonsin tidigare. Kolla hur det ser ut Vega idrottsliga sin slick nya trådar i videon efter rasten.

Fortsätt läsa Advent Vega tablet blir lite sötare med tillägg av Android 3,0 (video)

Advent är Vega tablet blir lite sötare med tillägg av Android 3.0 (video) som ursprungligen visades på Engadget tis, 10 maj 2011 01:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa tablet Rom | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar