tisdag 10 maj 2011

Electric Land Rover gör det sättet lättare att smyga på fega lejon

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/09/electric-land-rover-makes-it-way-easier-to-sneak-up-on-cowardly/:
Det är sannolikt omöjligt att åka på safari i Afrika utan att ha någon miljöpåverkan alls - särskilt på sådana där skjuta saker är inblandad - men detta är verkligen ett steg i rätt riktning. Batteritillverkaren Axeon har samarbetat med Jaguar Land Rover Sydafrika erbjuda djur fågelskådare / jägare ett grönare sätt att komma runt, utrusta den Defender 110 High Capacity Pick Up med ett batteri där dieselmotorn brukar resa. Den nya kraftkällan skär ut bilens utsläpp och tystnad motorn, vilket gör det lättare att smyga på djur. Detta begrepp fordonet (inte Rover första försök att grön upp saker ) är debuterar på Indaba mässan denna vecka i Sydafrika, så nu skulle vara dags att varna alla antilop i ditt liv.

Fortsätt läsa Electric Land Rover gör det sättet lättare att smyga på fega lejon

Electric Land Rover gör det sättet lättare att smyga på fega lejon som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 9 maj 2011 22:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Auto123 | källa Axeon | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar