tisdag 10 maj 2011

Pioneers AVIC-ZH09 GPS-navigationssystem ta augmented reality på väg

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/09/pioneers-avic-zh09-gps-navigation-systems-take-augmented-realit/:
Även om det kanske inte är den första GPS-navigationssystemet vi sett idrottsliga augmented reality , Pioneers in-dash-serien får senast erbjuda den första inbyggda ins för att få AR till den öppna vägen. Med hjälp av en vindruta monterad kamera, AVIC-VH09CS och AVIC-VH09 ström direktsända bilder till en 7-tums in-dash skärm, lägga lager av relevant information till realtidsvideo. Bland annat AR-förmåga tillhandahålla visuella referenser som varnar förare för byte av kommande trafikljus och den exakta avstånd till nästa sväng. Båda systemen idrotten en USB-port, SD-läsare, CD-och DVD-enheter och Bluetooth. Pioneer kommer att låta dem lösa i Japan senare den här månaden för en än så länge hemlig summa, men det ser ut som amerikanska förare bara kommer att hålla rullande med vanlig gammal verklighet för nu.

Pioneers AVIC-ZH09 GPS-navigationssystem ta augmented reality på väg publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 9 maj 2011 21:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CrunchGear | källa Pioneer Japan | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar