tisdag 10 maj 2011

Panasonic lanserar semi-tåliga Toughbook CF-53, med valfria LTE och CircuLumin pekskärm (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/10/panasonic-launches-semi-rugged-toughbook-cf-53-with-optional-lt/:
Panasonic har varit banta ned den ToughBook lineupen som för sent, men idag går state-of-the-art - idag, företagets det fint att ersätta den ärevördiga Toughbook 52 med en 14-tums maskinens idrottsliga Intels nya Sandy Bridge processorer, en större pekplatta , och en USB 3.0 port. Den Toughbook 53 är också mindre, lättare på 5,6 pounds, och inte offra företagets rykte för att ta en slickande och tickande rakt igenom - den passerar åtta MIL-STD-810G tester för hållbarhet, kommer med samma stöttålig flyttbara hårddisk kassett och spilltåligt tangentbord, och är prissatt till en (relativt) rimliga $ 1.599 för Core i3 modell med 2 GB RAM och ett batteri betyg i sex timmar. Du ser att en visas i augusti i år.

Det är tillval som verkligen gör denna nya Toughbook, om, såsom $ 1,899 versionen kommer att innehålla en 2,5 GHz Core i5-2520M processor, 4 GB RAM, 7200 RPM hårddisk och en 10-timmars Li-ion cell när den anländer i juni, och i juli din $ 2.449 kan lägga till ett bakgrundsbelyst tangentbord och en Panasonic CircuLumin polariserad bländskydd pekskärm som kan variera ljusstyrkan upp till 800 nits för utomhusbruk. Vi frågade inte hur mycket de frivilliga bilen docka kostnader, men det finns en av dessa också, och Panasonic kommer också att erbjuda LTE-modem för både Verizon och AT & T senare i sommar för on-the-go kommunikation. Du kommer inte att kedja fast den här i en skoter , men riggen låter ganska mångsidig - allt det skulle behöva är ett diskret GPU och en högupplöst skärm för att locka oss bort från våra konsumenter kvalitet clamshells. Hitta en video genomgång och PR efter rasten.

Fortsätt läsa Panasonic lanserar delvis oländig Toughbook CF-53, med valfria LTE och CircuLumin pekskärm (video)

Panasonic lanserar semi-tåliga Toughbook CF-53, med valfria LTE och CircuLumin pekskärm (video) som ursprungligen visades på Engadget på Tis, 10 Maj 2011 09:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar