tisdag 10 maj 2011

Nya koncept "ThinSink fordringar titeln världens tunnaste luftkylda kylfläns

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/09/novel-concepts-thinsink-claims-title-of-worlds-thinnest-air-co/:
Kylare får vanligtvis inte vara den mest spännande typ av komponent - men världens tunnaste luftkyld kylfläns? Det är ... något. Enligt folk på nya koncept, har deras nya kreditkortsstorlek, 0.75mm tjock ThinSink som nu hävdar att denna titel, och det kan snart leda till tunnare tablets, bärbara datorer och bildskärmar. Vad mer, trots sin ringa storlek, företaget hävdar att ThinSink fortfarande har en kylande effektivitet "25 gånger större än dagens bästa sänkor mikroprocessor värme", och den förbrukar bara 0,031 watt el när de är utrustade med en fläkt snurrar vid 6.000 rpm. De som är intresserade i en utvärderingsenhet måste gaffel över en rejäl $ 750, men företaget lovar att det kommer att bli billigare i större mängder, och noterar att det också lätt kunde stämplas eller gjutna av metall eller plast, eftersom det bara består av två tunna platta delar förutom motorn.

Fortsätt läsa nya koncept "ThinSink fordringar titeln världens tunnaste luftkylda kylfläns

Nya koncept "ThinSink fordringar titeln världens tunnaste luftkyld kylfläns publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 9 maj, 2011 18:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Nya koncept | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar