torsdag 5 maj 2011

Barnes & Noble att släppa nya e-läsare, enligt värdepapper arkivering

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/04/barnes-and-noble-to-release-new-e-reader-according-to-securities/:

Det är inte ofta som vi får ordet i en ny pryl i form av en SEC arkivering, men Barnes & Noble har brutit med traditionen med en 8-K rapport som avslöjar dess avsikter att införa en ny e-reader . Formuläret, in tidigare i dag, säger att företaget "uppgett att den räknar med att göra ett tillkännagivande om 24 Maj 2011 angående lanseringen av en ny eReader enhet" och fortsätter med att säga att formen var in "enbart för att uppfylla kraven i förordning FD. " Nämnda förordning var instated tillbaka under 2000 att ta itu med oron över insiderhandel. Allt som låter bra för oss, men vi önskar att det fanns en klausul som krävs för dem att ta med en produktspecifikation. Med tanke på Nook Color bara fick Froyo , är det möjligt att vi kommer att se en Honeycomb version kommit den 24: e? Det ser ut som att vi bara får vänta och se.

Barnes & Noble att släppa nya e-läsare, enligt värdepapper ansökan ursprungligen visades på Engadget , ons, 4 maj 2011 20:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Barnes & Noble | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar