torsdag 5 maj 2011

Intel uppdaterar Wireless Display med stöd för DRM-skyddade DVD, Blu-strålar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/05/intel-refreshes-wireless-display-with-support-for-drm-protected/:
Vi var omtumlad från början av Intels Wireless Display teknik , som låter dig strömma HD-innehåll från utvalda bärbara datorer till en HDTV (med hjälp av en liten adapter, förstås). Men medan Widi har varit bra för att titta på The Colbert Report på Hulu och streaming flicks som lagras på din hårddisk, har det inte spelat så trevligt med DVD och Blu-strålar. Äntligen är dock Intel stödjer HDCP -skyddade skivor (tillsammans med några online-innehåll) genom en fri drivrutinsuppdatering. En hake: det bara gäller Sandy Bridge bärbara datorer, som precis startat sjöfarten i vår. Om din bärbara dator ett par månader för gammal, väl, med en HDMI-kabel är inte det värsta tröstpris.

Intel uppdaterar Wireless Display med stöd för DRM-skyddade DVD, Blu-strålar publicerades ursprungligen på Engadget tis, 5 maj 2011 10:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa Intel | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar