torsdag 5 maj 2011

Harman Kardons MAS 102 stereo har en petite profil, ser lyxiga och matchning $ 999 prislapp

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/04/harman-kardons-mas-102-stereo-has-a-petite-profile-luxury-look/:
Harman Kardon har frångått sitt strama formspråk på tillfälle och kommit fram till några tvivelaktiga estetiska resultat , men den senaste kompakta stereosystem sport de rena och klassiska linjer som H / K är känd. Naturligtvis utseende är inte allt, så MAS 102 lyftselar låtar på din skalle med en två-kanals 65W förstärkare, fem-tums mid förare bas, och en tum waveguided tweeters kupol. MAS 102 har också dubbla USB-portar för åtkomst till digital musik och en phono-ingång för dem som föredrar sourcing låtar från en gammal skola skivspelare. Det är inte alla sonic sällhet dock som tillval Dock (säljs separat) behövs för att koppla upp iDevice som du väljer. Det är en skriande brist på en stereo som kostar strax under en storslagen - men förlåtande att felet ska vara lätt för form-over-funktion publiken. Mer info finns i PR efter rasten.

Fortsätt läsa Harman Kardons MAS 102 stereo har en petite profil, ser lyxiga och matchning $ 999 prislapp

Harman Kardons MAS 102 stereo har en petite profil, ser lyxiga och matchning $ 999 prislapp som ursprungligen visades på Engadget , ons, 4 maj, 2011 22:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Harman Kardon | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar