torsdag 5 maj 2011

htc Sensation 4G träffar FCC, visar upp T-Mobile-vänlig AWS radio

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/05/htc-sensation-4g-hits-the-fcc-shows-off-t-mobile-friendly-aws-r/:
Som alltid fortsätter FCC att retas vår gadget lust med en annan kommande smartphone. Den här gången har vi htc Sensation 4G, aka PG58100, som tros vara lansering i början av juni och kommer att rida på T-Mobiles egen AWS vågor. Ärligt talat, etikett ovan är den enda intressanta ögongodis som du hittar här som labb bilderna förblir dolda under HTC: s sekretess begäran, men det är inte som vi inte har sett den 1,2 GHz dual-core i sin fulla prakt innan. Vad som återstår osäkert är om T-Mobiles erbjudande kommer med Sense 3,0 - transportören har en vana av att leverera vanilj Android-enheter i dessa dagar, som den G2 och G2x (även om den senares från LG). Placera dina insatser nu, är våra operatörer avvaktar.

htc Sensation 4G träffar FCC, visar upp T-Mobile-vänlig AWS radio ursprungligen visades på Engadget tis, 5 maj 2011 03:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android Central | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar