torsdag 5 maj 2011

Motorola intron duellerande porträtt QWERTY Android alternativ för Sprint: XPRT och Titanium

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/05/motorola-intros-dualing-portrait-qwerty-android-options-for-spri/:
Det tog dem tillräckligt länge, men det verkar som om den nu Nätverket har lyckats knäppa upp Motorolas Droid Pro ... bara sju månader efter Verizon Wireless gjorde så. Av någon anledning Sprints dubbning sin version av XPRT, med samma 3,1-tums HVGA touchpanel, komplett QWERTY-tangentbord, 1GHz processor och Android 2,2 laddad. Det kommer att gå för $ 129,99 på en två-års kontrakt med början 5 juni men gett Pro drabbade bargain bin för länge sedan, vi har svårt att tro att någon kommer ponny upp för Sprints iteration. Flytta höger längs, Titanium blir på fel fot från sjöfarten med Android 2.1 och medan det är hyllas som den första iDEN enheten att kombinera Nextel Direct Connect och Eclair, den G'zOne Commando har på något sätt lyckats visa sin muskler samtidigt som man trappar upp till v2.2. För den intresserade ändå, det finns en 3,1-tums pekskärm och ett chassi som är byggd för att MIL-SPEC 810G för damm, stötar, vibrationer, lågt tryck, solinstrålning, höga temperaturer och låg temperatur. Hon är unpriced för tillfället, men den fulla utgåva finns strax efter paus.

Fortsätt läsa Motorola intron duellerande porträtt QWERTY Android alternativ för Sprint: XPRT och Titanium

Motorola intron duellerande porträtt QWERTY Android alternativ för Sprint: XPRT och Titanium ursprungligen visades på Engadget tis, 5 maj 2011 09:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Motorola (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar