torsdag 5 maj 2011

POLYRO humanoida roboten kan byggas av dig, ser mer ut som K-9 än C-3PO

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/04/polyro-humanoid-robot-can-be-built-by-you-looks-more-like-k-9-t/:

De kan ha närmare likhet med upprätt hund än en människa (kolla de öronen!), Men POLYRO här är den minst skrämmande exempel på en gör-det-själv-robot som vi har sett hittills. Vi är inte säljs på den humanoida s namn som en akronym (open source bensinsnål bil), och de instruktioner och foton montering är ganska hit eller miss, men detta Rollin 'rover definitivt poäng någon poäng för utseende. Förbered dig på att komma ner och smutsiga med en sticksåg, borr press, och "säkerhetsutrustning," innan det senaste tillskottet i familjen är redo att rulla över golvet i vardagsrummet på sin iRobot bas . Instructables har postat en hel inköpslista, inklusive en 10,1-tums netbook, ROS (Robot OS), och en Kinect . Om du känner dig modig, tydlig någon gång i schemat och i garaget efter rubriken över till vår källa länk.

POLYRO humanoida roboten kan byggas av dig, ser mer ut som K-9 än C-3PO ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 4 maj, 2011 20:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CrunchGear , Plastic Pals | källa Instructables | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar