torsdag 5 maj 2011

Keepin 'it real falska: Sony NGP med Xbox 360 livré dyker upp i Kina

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/05/keepin-it-real-fake-sony-ngp-with-xbox-360-livery-shows-up-in/:
Titta bort, Kaz , eftersom det ser ut så här KIRF NGP är på väg att slå den verkliga affären till marknaden. Känd som iReadyGo RG på kinesiska forumet CNGBA, skamlös rip-off är det inställt att vara en nära kopia av Sonys kommande konsol med samma 5-tums pekskärm, men det är inte klart om detta även kommer att vara av OLED-typ eller identisk upplösning. Andra skillnader omfattar saknas pekplattan på baksidan, samt knapparna "färgschema som är ingen tvekan om" inspirerat "av Xbox 360-handkontrollen. Resten av ryktas specifikationer inkluderar en 1GHz Cortex-A8 processor, 720p kamera, HDMI-ut, och videouppspelning kompatibilitet för MP4, WMV, AVI, och många fler. Men vad som är mest intressant är att tydligen vi kommer att se några Android kärlek här, och faktiskt, är iReadyGo närvarande rekryterar sex ledande Android utvecklare. Inga ord om prissättning eller tillgänglighet ännu, men vi kommer nog vänta på Sonys fyrkärniga erbjudande tack så mycket. Chef förbi paus för ett skott av RG blanka rygg.

[Tack, RRW]

Fortsätt läsa keepin 'it real falska: Sony NGP med Xbox 360 livré dyker upp i Kina

Keepin 'it real falska: Sony NGP med Xbox 360 livré dyker upp i Kina publicerades ursprungligen på Engadget tis, 5 maj 2011 02:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Obscure Handdatorer | källa CNGBA | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar