fredag 10 juni 2011

Apple filer rörelse att ingripa i Lodsys patent rättegång

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/10/apple-files-motion-to-intervene-in-lodsys-patent-lawsuit/:
Apples har redan gjort sin ståndpunkt på det hela Lodsys situationen ganska tydligt, och det är nu tagit saker ett steg längre efter patentinnehavaren hit IOS utvecklare med en stämningsansökan i slutet av förra månaden. Som påpekas av Florian Müller av FOSS Patent har Apple lämnat in en motion att intervenera i målet, och han säger Apple är "ganska sannolikt" att bli antagen som intervenient baserad på prejudikat. I det fall detta händer har Apple också samtidigt in sitt svar på klagomålet och dess genkäromål, som föga förvånande linje med sin tidigare ståndpunkt i frågan: att Apple redan har licensierat patenten i fråga om utvecklarnas räkning, och att de är "rätt att använda denna teknik fri från intrång Lodsys." Hit källan länken nedan för fullständig ansökan, tillsammans med FOSS Patent "analys av det.

Apple filer rörelse att ingripa i Lodsys patent rättegången ursprungligen visades på Engadget på Fri, 10 Jun 2011 11:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista , Apple Insider | källa FOSS Patent | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar