fredag 10 juni 2011

Kudo Tsunoda säger inte ett dugg om Windows 8 stöd för Kinect

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/09/kudo-tsunoda-doesnt-tell-us-a-thing-about-windows-8-support-for/:
Microsoft bad oss komma förbi på E3 för att chatta upp en allmänt identifierade "Xbox verkställande," föreställa sig vår förvåning när vi hittade Kudo Tsunoda gömmer sig bakom dörr nummer sex. Iklädd sin namnteckning nyanser, gav Kudo oss en kort primer på vad som gör Kinect bra, eller åtminstone en tung stöd för Kinect Fun Labs. Medan vi kan säkert gräva lite stora prylar Fun Labs har att erbjuda, vi gillar att gräva djupare - - Kommer Kinect hårdvara någonsin att integreras i andra enheter? Några planer för Microsofts 3D-följning kamera och Windows 8? Kudo gjorde sitt bästa för att föda vårt glupska aptit för svar.

Det var inte lätt på dålig Kudo, förstås - mer än en gång såg vi honom blick längtansfullt på sin wrangler, en vänlig PR rep att hålla honom från att spilla bönorna om något alltför häftigt. Följdfråga om Windows 8 och Kinect producerat en sådan blick, och medan vår man mycket lätt föreslog att Microsoft gör mer än spel - och att dual-kameran enhet kan börja visa upp på andra enheter - den stora M inte hade något att tillkännage den tiden. Kudo gick att säga dock att vi kan förvänta oss att se nya, innovativa, "Oh my gosh, jag kan inte tro Kinect kan göra det" upplevelser på E3 år efter år, med hänvisning till årets keynote för några aktuella exempel. Även om vi inte kunde lirka några läckor om Xbox eller Kinect efterträdare av mannen, det är bra att se Microsofts fortsatta strävan att förbättra plattformen.

Kudo Tsunoda säger inte ett dugg om Windows 8 stöd för Kinect ursprungligen visades på Engadget tis, 9 jun 2011 19:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar