fredag 10 juni 2011

Sanyo Eneloop expanderar batteri erbjudanden med Pro för mer makt, Plus för mindre värme

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/10/sanyo-expands-eneloop-battery-offerings-with-pro-for-more-power/:
Om du älskar Sanyo's allt så praktisk Eneloop uppladdningsbara batterier, kommer du att slagna med sina två senaste AA tillägg. Först i batterifacket är 2400mAh Eneloop Pro, det är laddat med tjugofem procent mer juice än standardmodellen, och är en perfekt matchning för din power-dränerande Nikon Speedlight - inte riktigt lika formidabel som den 2.500 mAh XX serie , dock. Flytta till nästa plats är Eneloop Plus, som ger en positiv temperaturkoefficient termistor - ett motstånd som hindrar Batts från att nå huden hetta nivåer i barnens leksaker. Blazing Hello Kitty någon? Båda kommer i förpackningar om två eller fyra, och även som buntar med en laddare. Invånarna i Japan kommer att kunna plocka upp batterierna vid olika punkter i år, men bortsett från ¥ 1,260 (ca $ 15) Pro två-pack, är prissättningen öppen. Om ditt hjärta slog som den rosa kanin trumma, kolla källan länken nedan för detaljer och några fancy infographics.

Sanyo Eneloop expanderar batteri erbjudanden med Pro för mer makt, Plus för mindre värme som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 10 Jun 2011 02:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Sanyo | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar