fredag 10 juni 2011

Engadget Grundmålade: Vad är NFC, och varför bryr vi?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/10/engadget-primed-what-is-nfc-and-why-do-we-care/:
Primas går på djupet på technobabble du hör på Engadget varje dag - vi gräva djupt i varje ämne historia och hur den fördelar våra liv. Funderar du på att föreslå en teknik för oss att bryta ner? Slå oss en signal på primas * kl * Engadget * dawt * com.

Engadget primade

Införandet av Google Wallet kändes lite för bra för att vara sant, eller hur? Det är magisk, liksom tech motsvarande dra en kanin ur en hatt. I verkligheten tech bakom mobila betalningar har funnits sedan 2003 i mycket mindre skala med hjälp av närområdet kommunikation , mer känd som NFC. Tanken bakom Plånbok (bland andra tjänster, som ISIS) är kontaktlösa lön - att använda telefonen som ett kreditkort - och är bara ett av många sätt NFC kan vara användbart i vårt dagliga liv. Faktum är att vi skrapar bara på ytan av vad som är teoretiskt möjligt.

Google är definitivt inte det första företaget att plaska i NFC, men det verkar vara redo och redo att skjuta Techs antagandet framåt i snabb takt med tillkomsten av plånbok och erbjudanden . Hittills kolen har varit heta, men om en brand kommer att börja, har någon monolitisk att kasta ett par tidningar i som tändved - och Google frivilligt. Men vad bra är NFC om det bara är en akronym som orsakar våra ögon för glasyr över? Är El Goog den enda anstiftare? Efter pausen kommer vi att fokusera på det som NFC är kapabel till, och varför vi vill ha det på våra telefoner så snart som igår.

Fortsätt läsa Engadget Grundmålade: Vad är NFC, och varför bryr vi oss?

Engadget Grundmålade: Vad är NFC, och varför bryr vi? ursprungligen visades på Engadget på Fri, 10 Jun 2011 00:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar