fredag 10 juni 2011

Deadmund gör det rätt: PlayStation Flytta och 1:1 fäktning, hands-on (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/09/deadmund-does-it-right-playstation-move-and-1-1-swordplay-hand/:
Medeltida Flyttar: Deadmund's Quest får byggas på mini-spelet mekanik i förra årets Champions Sports, men helheten är större än summan av dess delar. Vi slog upp Sony på E3 2011 för att se om Deadmund kunde ut-fence den Jedi i en duell på 1:1 fäktning och på räls strid. Vad vi fann var förvånansvärt lyhörda. Deadmund själv körs på en förinställd sökväg, grubblande sig igenom ett skelett-fyllda baracker automatiskt. Deadmund på skärmen för svärd matchade vår Wand-utrustade handleden är varje rörelse, korrekt skivning Skeletor wannabes alla sätt vi ansåg lämpligt. Nå bakom vår rygg med Flytta regulatorn låt oss dra en virtuell pil från ett koger, eller vi kan välja att sända onda genom kasta kasta stjärnor.

Om på skärmen slashfest halkat efter våra fysiska skivning på något avgörande sätt, det gjorde vi inte märker - vi var för upptagna kärleksfull Flytta snara svarstid. Snabbare gungor producerade "starkare" i spelet svärd attacker, eller längre flyga shurikens. Förra året på E3, anklagade vi PlayStation Flytta på bara socklar utanför gimmick-land, men det är svårt att argumentera med 1:01 rörelsestyrning detta lyhörd. Kommer Deadmund flytta Sonys motion Lollypop till framsidan av rörelsekontroll loppet? Antagligen inte på egen hand, men det är fortfarande härligt att se denna teknik som bäst. Kolla in vår praktiska playthrough video efter rasten för att se handling för dig själv.

Fortsätt läsa Deadmund gör det rätt: PlayStation Flytta och 1:1 fäktning, hands-on (video)

Deadmund gör det rätt: PlayStation Flytta och 1:1 fäktning, hands-on (video) som ursprungligen visades på Engadget tis, 9 jun 2011 17:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar