fredag 10 juni 2011

Wi-Fi-Sync utvecklare säger att han var "ganska chockad" av Apples liknande Wi-Fi-Sync

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/09/wi-fi-sync-developer-says-he-was-fairly-shocked-by-apples-sim/:
Trådlöst synkronisering en smartphone är knappast en ny idé, men utvecklaren av Wi-Fi-Sync app för IOS-enheter tydligen tycker Apples liknande ny funktion i IOS 5 - även kallad Wi-Fi Sync - är bara lite för nära hans för komfort. Som ni kanske minns, lämnade Greg Hughes hans "Wi-Fi Sync" app till Apple för App Store godkännande i maj 2010 och var till slut avvisas, även om inte innan han säger att han blev tillsagd att Apples ingenjörer var "imponerad" av hans insats - Han gjorde sedan app finns i Cydia butiken, där det har gått ner mer än 50.000 gånger på $ 10 styck. Det var tydligen fungerar alldeles utmärkt för honom tills den här veckan, när han säger att han var "ganska chockad" för att se Apple tillkännage ett Wi-Fi Sync egna i Ios 5, komplett med en bekant letar ikon. Hughes fortsatte med att tala om för registret att han var "förvånad" över likheter, men han har inte erbjudits någon indikation på att han planerar att driva frågan vidare.

[Tack till alla som skickat detta i]

Wi-Fi-Sync utvecklare säger att han var "ganska chockad" av Apples liknande Wi-Fi-Sync-funktionen som ursprungligen visades på Engadget tor, 9 juni 2011 22:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Registret | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar