lördag 4 juni 2011

Kinect hacka förvandlar ditt vardagsrum till en galen enmans-laser techno dance party (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/03/kinect-hack-turns-your-living-room-into-a-crazy-one-man-laser-te/:
Kinect hacka förvandlar ditt vardagsrum till en galen laser techno dance party
Vi har sett det stöd kirurgi , hjälpa till att göra smartare robotar , och även göra vissa spel grejer , men ärligt talat, vad är en regulator om den inte kan driva din galna dans parter techno? Vimeo användare Matt "Namethemachine" Davis postat en video som visar en ny hacka av det perifera, med hjälp av sin kamera-baserad rörelsedetektor, kombinerat med Ableton Live, DMX protokoll och smartare hackery att skapa en en-mans elektro-laserljus show. Det är lätt att se detta få en lite ur kontroll riktigt snabbt i ett rum fylld med uppspelta klubb lämnar marknaden, men om du är ute efter att återskapa den kommunala upplevelse för dig och din katt i din lägenhet med ett sovrum kan detta vara bara biljetten .

Fortsätt läsa Kinect hacka förvandlar ditt vardagsrum till en galen enmans-laser techno dance party (video)

Kinect hacka förvandlar ditt vardagsrum till en galen enmans-laser techno dance party (video) som ursprungligen visades på Engadget fre, 3 juni 2011 20:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Skapa Digital Music | källa Vimeo | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar