lördag 4 juni 2011

Sätt Coin: Eyez 720p video-inspelning glas (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/04/insert-coin-eyez-720p-video-recording-glasses-video/:
I Infoga Coin, tittar vi på en spännande ny teknik projekt som kräver finansiering innan den kan slå produktion. Om du vill slå upp ett projekt, vänligen skicka oss ett tips med "Infoga Coin" i ämnesraden.


Vi hörde först talas om Eyez videoinspelning glasögon koncept redan i mars , när de känner svarta ramar packade en 1080p kamera, 16GB flash-minne, WiFi, och dubbla exawatt-klass lasrar (ok, vi gjorde den sista delen upp). Döpt för sin produkt är "utopiska vision," ZionEyez har nu en prototyp med en mer jordad spec lista, inklusive en 720p kamera och 8GB minne, tillsammans med mikro-USB och Bluetooth för livecasting till Qik eller livestream - Truman Show stil. Rädd att du inte kommer att kunna dra bort dem med hög nyans linser på natten eller i den topphemliga (inomhus) affärsmöte? Du kan byta ut den avtagbara solglasögon linser för en klar version, eller kasta i dina recept i dagsljus (tonade) eller inomhus smaker, eftersom många optikeraffärer lager lagom stora linser. Tillgänglighet för dessa $ 199 HD Ray Ban kloner som för närvarande är planerat till hösten (förutsatt ZionEyez träffar dess finansiering mål), men du kan förbeställa ditt par för $ 150 på Sions kickaxel sida.

Fortsätt läsa in Coin: Eyez 720p video-inspelning glas (video)

Filed under:

Sätt Coin: Eyez 720p video-inspelning glas (video) publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 4 juni 2011 12:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Kicken | källa ZionEyez | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar