lördag 4 juni 2011

Nintendo Wii HD / Projekt Cafe rykte roundup: Vad kommer E3 hålla för spel jätte?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/04/nintendo-wii-hd-project-cafe-rumor-roundup-what-will-e3-hold/:
Nintendo Wii HD / Projekt Cafe rykte roundup: Vad kommer E3 hålla för spel jätte?
Vi är några dagar från E3 , den magiska plats där drömmar görs och fanboys och flickor från alla samhällsskikt är samtidigt försonad och lite besviken. Överraskningar väntas från alla de tre stora i år - särskilt Nintendo. Hur kommer gaming jätte toppen fjolårets 3DS debut ? Alla tecken tyder på att tillkännagivandet av en Wii uppföljning, som vi har hört omväxlande kallad "Wii HD" och "Project Cafe." Rykten, läckor och en och annan bit av bekräftade uppgifter har frodas i månader och veckorna fram till händelsen. Vi har vävt ihop allt till en praktisk guidebok, att se till att vi är alla på samma sida, kom tisdag morgon.

Låt oss börja med en genuin bit av information: redan i april, företagets VD, Satoru Iwata, bekräftade att Nintendo är i själva verket arbetar på en HD uppföljning till Wii som är mest sannolikt på grund i 2012. Några dagar innan denna uppenbarelse, erforderliga suddiga bilder av konsolen begrepp dök upp, detaljer regulatorer med inbyggd pekskärm som visar systemets 1080p spelläge via en teknik som kallas Stream Screen. Dessa var ju inte första begreppen konsolen vi sett - och de var tydligen först framkommit av folk på 4chan.

Fortsätt läsa Nintendo Wii HD / Projekt Cafe rykte roundup: Vad kommer E3 hålla för spel jätte?

Nintendo Wii HD / Projekt Cafe rykte roundup: Vad kommer E3 hålla för spel jätte? ursprungligen visades på Engadget , lör, 4 Jun 2011 11:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink GameDynamo , The Escapist , Joystiq , AfterDawn , Kotaku | källa GI , CVG , IGN (1) ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar