lördag 4 juni 2011

PSN "Välkommen tillbaka"-paketet är här, vår långa globala mardröm över

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/03/psn-welcome-back-package-is-here-our-long-global-nightmare-is/:
Välkommen tillbaka, Please Don't Hate Us
O frabjous dag! Callooh! Callay! Allvarligt, några Engadget redaktörer är ännu chortling i glädje. PSN och Qriocity service har restaurerats i Amerika, Europa och Asien och för att fira (och lugna den sjudande frustration hos sina kunder) Sony har lanserat sin " Välkommen tillbaka "-programmet. För att vara berättigad måste du ha varit medlem innan 20 april, men annars är det relativt kval gratis. Brand upp PlayStation Store och bege dig till "Välkommen tillbaka"-fliken för att få din par gratis spel (du har fem olika alternativ på PS3 och fyra på PSP). Dessutom får alla en månad på PlayStation Plus gratis och det finns ett urval av "på oss" hyrfilmer tillgänglig under helgen. Det finns några andra freebies att blidka massorna också, som 100 gratis objekt i PlayStation Home, medan de nuvarande Plus och Music Unlimited Premium abonnenter får en 60 och 30 dagars åhörarkopior respektive. Om du har några brännande frågor återstår att besvaras, kolla den ganska långa FAQ vid källan länken och njut! Det är inte varje dag som ett företag bara kastar öppna dammluckor på gratis grejer.

PSN "Välkommen tillbaka"-paketet är här, lång globala mardröm är vår över ursprungligen visades på Engadget fre, juni 3, 2011 21:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq | källa PlayStation Blog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar