lördag 4 juni 2011

MobileNotifier dev snäste upp av Apple för att arbeta på Ios framework?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/04/mobilenotifier-dev-snapped-up-by-apple-to-work-on-ios-framework/:
Vi sa att MobileNotifier diskret anmälningar kan vara det enskilt bästa anledning att jailbreaka din IOS enhet, och det låter som Apple kan komma överens - Redmond Pie rapporter som chefsutvecklare Peter Hajas har pigg bort av Cupertino datorn företag att arbeta på Ios själv. Hajas skrev att han tog en paus från MobileNotifier, och några newfangled detektivarbete grävde upp resten - en tunt beslöjad hänvisning till Steve Jobs, en tweet som hänvisar till en California "frukt" företag, och slutligen en påstådd skärmdump av Hajas inträde i Apples anställd databas. Vi känner något bitterljuva om det hela, att tala sanning, som när vi inte vill hellre ha för att krossa vår iPhone kedjor, uppfattningen att detta är allt händer nu föreslår kommer vi inte att se kraftigt förbättrad anmälningar i Ios 5 , på måndag .

[Tack, Jeff]

MobileNotifier dev snäste upp av Apple för att arbeta på Ios framework? ursprungligen visades på Engadget , lör, 4 juni, 2011 16:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Redmond Pie | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar