torsdag 28 juli 2011

AUO VP säger stora OLED TV-apparater kommer inte att vara möjligt för kommersiellt bruk fram till 2014

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/28/auo-vp-says-large-oled-tvs-wont-be-feasible-for-commercial-use/:
Ivrig att få tag på en storbilds-OLED-tv? Då det ser ut kan du fortfarande få vänta ytterligare några år - åtminstone enligt Paul Peng, vice VD på displayen tillverkaren AU Optronics (annars känd som AUO ). Även om tekniken har varit att få billigare och mer effektiv som för sent, säger han att produktionskostnaderna är fortfarande för höga och historiska avkastningen för låg för stora OLED TV-apparater att vara genomförbara för kommersiellt bruk som helst innan 2014. Givetvis antar vi att allt beror på din definition av "möjlig". Senast vi hörde var LG planerar fortfarande på att släppa en 55-tums OLED-TV i mitten av 2012 - för ett ännu-till-vara-ut pris.

AUO VP säger stora OLED TV-apparater kommer inte att vara möjligt för kommersiellt bruk fram till 2014 som ursprungligen visades på Engadget on Wed, 28 Jul 2011 15:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink OLED-Display.net | källa DigiTimes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar