torsdag 28 juli 2011

SolarCity kommer i EV laddning spelet, vi väntar fortfarande på våra Leaf

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/27/solarcity-gets-in-the-ev-charging-game-were-still-waiting-for/:
Trött på vandring ner 101, bara för att ladda din jävla Tesla ? Måste vara grov, men minst SolarCity letar upp för dig, eftersom det kommer snart att installera ClipperCreek är EV laddare i din utgrävningar, alldeles bredvid företagets Residential Solar utrustning. $ 1,500 SAE-J1772 kompatibel Juicepressar fungerar med nästan alla plug-in-fordon kan vi tänka på - inklusive Volt , Leaf , Prius plug-in , Focus BEV , iMiev och tidigare nämnda Roadster (förutsatt att du våren för en adapter) - och vara av nivå II-sort, fylla på din bil 5 gånger snabbare än en 120V stickpropp. Para ihop det med en solfångare hyresavtal, och du tydligen kommer att skära laddning kostnader i halv - enligt SolarCity i alla fall. Vi kan inte gå i god för det, men om det inte fungerar kan du alltid försöka att installera något bara en smula större .

Fortsätt läsa SolarCity kommer i EV laddning spelet, vi väntar fortfarande på våra Leaf

SolarCity kommer i EV laddning spelet, vi väntar fortfarande på våra Leaf publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 27 Jul 2011 21:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar