torsdag 28 juli 2011

BBC släpper "global" iPlayer app för Europeiska iPads, € 7 per månad

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/28/bbc-releases-global-iplayer-app-for-european-ipads-7-per-mon/:
De underverk iPlayer är inte längre den reserv av britterna. Från och med idag kan iPad användare i 11 andra länder i Europa abonnera på tjänsten för € 7 per månad eller 50 € per år. Det motsvarar 10 $ - bara om att leva upp till Beeb har lovat högsta pris . Abonnemanget ger tillgång till en mängd TV-klassiker, som Fawlty Towers och Endast dumbommar och hästar, liksom ovetande komedier som EastEnders. Någon form av bilismen serie som heter Top Gear finns också, för dem som gillar bilar och medelålders män i spetsiga skor. Applikationen gör det möjligt för nedladdning samt direktuppspelning och markerar en "pilotfas" för tjänsten, som förhoppningsvis ska nå den tidigare koloniala utpost Amerika innan alltför lång. Alla detaljer i PR efter pausen.

Fortsätt läsa BBC släpper "global" iPlayer app för Europeiska iPads, € 7 per månad

BBC släpper "global" iPlayer app för Europeiska iPads, € 7 per månad publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 28 Jul 2011 05:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar