torsdag 28 juli 2011

Logitech vd avgår efter pengar att förlora Q1, högg Revue priset till $ 99

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/28/logitech-ceo-steps-down-after-money-losing-q1-revue-price-slash/:
Det här blir en trend. Efter en nedslående Q4 såg Logitech sänka priset på sin Revue det avslöjade idag att efter en nettoförlust på $ 29.600.000 för första kvartalet är det skär priset på Revue till $ 99, liksom att säga adjö till VD Gerald P. Quindlen. Quindlen hade varit en uttalad anhängare av Google TV rutan (se videon efter pausen) men enligt Logitech prissänkningen och motsvarande $ 34.000.000 träffa sina finanser är nödvändiga för att "ta bort priset som ett hinder för bred kund acceptans." Mitt i dessa resultat - liksom minskade omsättningen i flera regioner och viktiga produkter som Universalfjärrkontroller - styrelseordförande och tidigare VD Guerrino De Luca tillträder rollen som tillförordnad VD medan en långsiktig ersättare söks. Fram till dess, och innan Google TV Honeycomb uppdatering kommer , tycker någon det Revue kommer att vara mer tilltalande för en Benjamin än vad det var för två , eller tre ?

Fortsätt läsa Logitech vd avgår efter pengar att förlora Q1, högg Revue priset till $ 99

Logitech vd avgår efter pengar att förlora Q1, högg Revue priset till $ 99 ursprungligen visades på Engadget on Wed, 28 Jul 2011 09:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Förberedd Anmärkningar (PDF) , Q1 resultat | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar