torsdag 28 juli 2011

SK Telecom Smart Cart synkroniseras till telefoner, påminner dig om att köpa mjölk

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/27/sk-telecoms-smart-cart-syncs-to-phones-reminds-you-to-buy-milk/:
Bekant med detta scenario? Du sätter upp matinköp tills helgen, förbannelsen dig igenom ilsken söndag morgon horder, och sedan KÅNKA PÅ maten hela vägen hem bara för att inse att du glömt att köpa diskmedel och använda dessa kuponger. Tur då, att SK Telecom är trialing en ny tjänst som synkroniserar objekt från en smartphone app - som en inköpslista - till dess tablet PC-utrustade Smart Cart. Hyllad av företaget som den första i sitt slag, använder denna i realtid medhjälpare inomhus positionering för att ge produktinformation, tips och rabatter medan du granska de trånga gångarna. WiFi-anslutna i-cart display också använder sig av augmented reality, som erbjuder kupong Clippers en högteknologisk lösning för sina kostnadsbesparingar preferenser. Om den aktuella pilottest i Kinas Shanghai Lotus Supermarkets visar en framgång, räkna med att se detta "personligt smarta shopping service" dela ut rekommendationer baserade på tidigare inköp och plats. Hör du det? Det är ljudet av marknadsförare slickar sina hyper inriktning kotletter. Full PR är efter paus.

Fortsätt läsa SK Telecom Smart Cart synkroniseras till telefoner, påminner dig om att köpa mjölk

SK Telecom Smart Cart synkroniseras till telefoner, påminner dig om att köpa mjölk som ursprungligen visades på Engadget on Wed, 27 Jul 2011 20:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar