torsdag 28 juli 2011

Den Engadget Show - 023: Vi turnerar ett hörlursuttag fabrik, prata skivbolag, och titta på They Might Be Giants "favorit prylar

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/28/the-engadget-show-023-we-tour-a-headphone-factory-talk-recor/:

Den Engadget Show är tillbaka och denna gång vi är i full-on rockstjärna läge. Vi sparkar saker med en resa till Engadget Laboratories, där Brian och Terrence testa några sub-$ 100 hörlurar på en kvartett av marsvin. Har du verkligen får vad du betalar för när du köper ett par hörlurar från din lokala Big Box återförsäljare?

Saker och ting blir lite ritzier när Darren turer Westone: s laboratorier i Colorado ta reda på hur ett par av 950 in-ear hörlurar är gjorda. Tips: Det handlar sprutar silikon i vår redaktionschef öron och en hel del slipning.

Nästa upp, slutar vi med recensioner bordet, där Tim och Brian ta en titt på den här månadens mest spännande prylar, inklusive den nya MacBook Air , Sony Vaio Z , Toshiba Trivs och Droid 3 .

John Flansburgh och John Linnell av They Might Be Giants besöka Engadget högkvarter för att visa upp några av sina favorit-lo-fi musikaliska prylar, inklusive Stylophone och en krets-böjd Speak and Spell. Dessutom, om du någonsin undrat vad den långa regerande kungar underjordiska nörd sten skulle låta med tanke på T-Pain behandling, detta är ett segment Du kommer inte vill missa.

Universal Republic Records VP Digital Colleen Quill stannar också av att diskutera den roll som största märke i världen av Twitter, iTunes, Spotify, och liknande. Och vi linda upp saker med en föreställning av New York Citys egna Cookies .

Videoströmmen av showen är över, och du kan också ladda ner oss i HD nedan. Åh, och om du fortfarande väntar på något Spotify invites, oroa dig inte - vi har dig täckt .

Värdar: Tim Stevens, Brian Värmare
Speciella gäster: Terrence O'Brien, kan de vara jättar , Colleen Quill

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar