torsdag 21 juli 2011

Dell tyst drar Streak utföra en uppdatering, kan föra den tillbaka nästa månad?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/21/dell-quietly-pulls-the-streak-to-perform-an-update-should-bring/:
Vad Dell kan ge, kan det tar bort. Det är berättelsen med Streak , som tyst har försvunnit från detaljhandeln samt kläder online skyltfönster. Vi först fick nys om detta när en tipster skrev att säga att han hade talat med en anställd i företaget, säger som den 5-tums Android tablet / telefon hade avbrutits. När vi nådde ut till Dells PR-team för att se vad som är upp, fick vi klappa "Dell inte kommentera rykten, spekulationer eller oanmäld produkter." Så då vi ringde kundtjänst och låtsas att beställa en, och det är då det blev intressant. Det rep berättade att Streak har inte i själva verket varit i slutet av life'd, det är bara dragits från hyllorna medan den får en uppdatering. Herrn kunde inte säga hur svår frågan är, om han insisterar på det zilch att göra med Android. Vad det än är, är Dell inte ens ta emot beställningar för 5-tums Streak för tillfället. Om allt går enligt planerna, men, vi höra att det bör gå tillbaka till försäljning i början av augusti.

[Tack, Venkata]

Dell tyst drar Streak utföra en uppdatering, kan föra den tillbaka nästa månad? ursprungligen visades på Engadget on Wed, 21 Jul 2011 12:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar