torsdag 21 juli 2011

Rogers lyssnar, bulor uppgifter mössor, kan du strömma några extra Netflix filmer i månaden

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/21/rogers-listens-bumps-data-caps-lets-you-stream-a-few-extra-net/:
Rogers Data Kepsar
Rogers har inte precis gjort en hel del fans med den ganska drakoniska lock på sina kabelmodem tjänst. Men företaget vill att du ska veta, har hört dina klagomål och vill inte avbryta er från din dyrbara, bandbreddskrävande Netflix strömmar. Det är därför det är att höja gränserna för sitt tre toppskiktet planer senare denna månad. Extreme abonnenter får en bula från 80 GB till 100 GB, Extreme Plus användare från 125GB till 150GB, och Ultimate kunder från 175GB till 250GB. Företaget är även att öka hastigheten, du vet, att hjälpa dig att effektivisera användningen av det nyuppsatta uppgifter tak - från 15Mbps till 24Mbps för Extreme och 25Mbps till 32Mbps för Extreme Plus. Det är alltid trevligt att se ett företag som lyssnar på sina kunder, och kom igen, data mössor är inte så dåligt.

Fortsätt läsa Rogers lyssnar, bulor uppgifter mössor, kan du strömma några extra Netflix filmer i månaden

Rogers lyssnar, bulor uppgifter mössor, kan du strömma några extra Netflix filmer i månaden ursprungligen visades på Engadget on Wed, 21 Jul 2011 05:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa Rogers | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar