torsdag 21 juli 2011

Verizons Xperia Spela nu till försäljning för $ 100, snurrar Crash Bandicoot i firandet

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/20/verizons-xperia-play-now-on-sale-for-100-crash-bandicoot-spin/:
Få din PlayStation-certifierade spel fixa den fick just 50 procent billigare. Verizons sänka priset på Sony Ericsson Xperia Play i hälften på sin hemsida, som säljer för $ 100 med kontrakt bara fyra månader efter att hälsas med öppna armar. Den prissänkning är ett resultat av Big Red är "Tillbaka till skolan" befordran, men det är svårt att tro detta en kommer att komma ut i andra änden av att sälja något dyrare än så. Var denna plötsliga minskning göras för att inleda ett priskrig med AT & T nu att det är infört modellen till sitt sortiment? Eller är detta ett sista desperat försök att stärka svaga försäljningen innan Play avbryts? Det är svårt att säga - med tanke på dess magra utbud av PlayStation Suite titlar, kan vi inte föreställa oss att produktens flyga bort från hyllorna. Ändå är fem Jacksons mycket mer rimligt för den som bara måste ha The Sims 3 är på språng, eller hur?

Verizons Xperia Spela nu till försäljning för $ 100, snurrar Crash Bandicoot i firandet publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 20 Jul 2011 23:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MobileTechReview | källa Verizon Wireless | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar