torsdag 21 juli 2011

GE: s nya holografisk lagring brännskador 500GB skivor med en hastighet på en Blu-ray

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/20/ge-holographic-storage-burns-500gb-discs-at-the-speed-of-a-blu-r/:
Holografisk skiva lagring kanske inte har fungerat så bra för InPhase , men folket på General Electric är fortfarande försöker göra HVD fungera. Deras senaste genombrott, visas upp idag på en IEEE-symposium på Hawaii, är en ny mikro-holografiska material som är 100x mer känsliga än sin föregångare och UPS inspelningshastighet den för Blu-ray-skivor. Under de två år sedan vi såg den sist några av de överdrifter har uppenbarligen gått förlorat - inga påståenden om "två till fyra år kvar för Blu-ray" den här gången - men chefen Peter Lorraine fortfarande tycker att DVD-storlek-skivor har en framtid i arkiv-och konsument-system. Det börjar bli svårare att föreställa sig i en värld med FiOS och Netflix streaming, men om det någonsin en annan skiva format som du kan titta på det just nu.

Fortsätt läsa GE: s nya holografisk lagring brännskador 500GB skivor med en hastighet på en Blu-ray

GE: s nya holografisk lagring brännskador 500GB skivor med en hastighet på en Blu-ray ursprungligen visades på Engadget on Wed, 20 Jul 2011 22:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa GE Global Research | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar