torsdag 21 juli 2011

Motorola Droid 3 översyn

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/21/motorola-droid-3-review/:
Den tredje delen av en trilogi är vanligtvis den mest tillfredsställande. The Empire Falls, förstör Frodo ringen, Cinderella går tillbaka i tiden. (Okej, det är en sträcka.) Våra huvudpersonen i denna berättelse är Droid 3, som bär en kuslig likhet med sin pappa och farfar - men Verizons lagt till några nya komponenter och gjorde några mindre designen tweaks i försök att förbättra den totala upplevelsen .

Är dessa justeringar tillräckligt för att rädda serien? Den ursprungliga Droid lanserades med pompa och ståt, en enhet som styrde Motorola tillbaka på vägen mot framgång från sin post-RAZR Hades. Den hade en uppfriskande guld-lastad design som sipprade elegans, top-of-the-line specifikationer för sin tid, och var pionjär som hjälpte vaktmästaren Googles mobila operativsystem i en ny era. Varje ny iteration har fått mindre uppmärksamhet än den tidigare, dock, och Droid 3 upplevt en tyst lansering att vi blinkade och nästan missade det. Oavsett, dock - så länge som telefonen kan tala för sig själv, inte behöver konfetti att följa den. Men är tredje gången en annan lockelse för Droid? Eller kommer det att bli begravd av andra tungviktare som Droid Bionic eller Samsung Galaxy S II funktion ? Följ med oss ​​efter pausen att ta reda på.

Fortsätt läsa Motorola Droid 3 översyn

Motorola Droid 3 recension publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 21 Jul 2011 00:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar