onsdag 6 juli 2011

En annan Galaxy S II passerar genom FCC, möjligen rockin en Tegra 2

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/06/another-galaxy-s-ii-passes-through-the-fcc-possibly-rockin-a-t/:
Samsung GT-I9103
Vad vi har här verkar vara någon variant av Samsung Galaxy S II, med stöd för 850MHz och 1900MHz GSM-frekvenser, vilket gör sig genom FCC. Nu vet vi vad du tänker, "inte vi redan ser en AT & T redo S II ? " Japp, men den här sport en annan modell nummer - GT-I9103, och du vet var vi har sett det förut? De mystiska Tegra 2-utrustade Galaxy S II riktmärken . Den Mullret av Sammy flaggskepp telefonen kommer i två versioner, en gunga Nvidias mobila chip, inte är utan motstycke - Exynos är fortfarande ganska ung kisel och detta kan vara ett sätt att öka leveranserna (som vi uttryckte det, i de mest politiskt korrekta termer möjligt) "utanför sin kritiska marknader." Med andra ord, förvänta dig inte att plocka en av dessa upp på din lokala AT & T butik, om inte din lokala butik råkar vara i St Petersburg Ryssland.

En annan Galaxy S II passerar genom FCC, möjligen rockin en Tegra 2 visades ursprungligen på Engadget on Wed, 6 jul 2011 08:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar