onsdag 6 juli 2011

SK Telecom och LG U + lansera LTE i Seoul, andra sydkoreanerna sjuder av avund

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/05/sk-telecom-and-lg-u-launch-lte-in-seoul-fellow-south-koreans-s/:
Frustrerad av bristen på valmöjligheter bland LTE bärare ? Vi sympatiserar så med oss medan vi fundera en omlokalisering till Seoul där inte en, utan två stora telekomföretag - SK Telecom och LG U + - har gjort det möjligt tillgång till hög hastighet protokollet. Tjänsten började den 1 juli för dataenheter (läs: modem) medan telefoner från Samsung och LG är planerade att göra ett framträdande i höst. Medan de i Seoul redan surfar vid högre hastigheter, är den LTE vågen planeras att gå rikstäckande med 2012 för U + abonnenter och 2013 för dem på SK. Fortfarande inte tillräckligt 3GPP godhet för dig? Lägg till landets tredje största transportör KT Telecom och deras Q3 LTE försök till mixen, och vi vet var att skicka dig nästa gång du är längtan efter ljuvlig nedladdningshastigheter med en sida av kryddig kimchi.

SK Telecom och LG U + lansera LTE i Seoul, andra sydkoreanerna sjuder av avund publicerades ursprungligen på Engadget on Mon, 5 jul 2011 23:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Daglig Trådlös | källa Korea Herald | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar