onsdag 6 juli 2011

Wii U landning mellan den 1 april 2012, kan strömma video till flygledare

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/05/wii-u-landing-after-april-1st-2012-may-stream-video-to-controll/:
Wii U
Prova som du kan behålla din nonchalanta uppträdande, vi vet att du eldas upp om potentialen i Wii-U . Nå, kommer vi inte spiller dina hemligheter, men vi tänkte att du kanske vill veta att Reggie Fils-Aime, de VD för Nintendo of America, som nyligen satte sig med David M. Ewalt på Forbes att tala om företagets kommande konsol. Du hittar hela intervjun vid källan, men här är några av de mer intressanta godbitar. Som du kanske gissat, kommer den ursprungliga Wii inte försvinner omedelbart. De två kommer att säljas sida vid sida i butikerna under åtminstone en liten stund. Intressant, medan vi redan visste att spel kommer att spelas helt på kontrollern, visar sig finns det inget tekniskt stoppa konsolen från strömmande andra medier till den bärbara skärmen - inklusive innehåll från din Netflix konto. Tråkigt nog kommer du att vänta tills minst Q2 2012 för att plocka upp - som Fils-Aime avslöjade, nästa generations spelkonsol kommer inte att lanseras förrän "efter den 1 april."

Wii U landning mellan den 1 april 2012, kan strömma video till registeransvariga ursprungligen visades på Engadget on Mon, 5 juli, 2011 21:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Forbes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar