onsdag 6 juli 2011

Sonys S1 och S2 tablets posera för kamerorna igen, visa upp fler vinklar (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/06/sonys-s1-and-s2-tablets-pose-for-the-cameras-again-show-off-mo/:
http://www.engadget.com/2011/07/05/sonys-s1-and-s2-tablets-pose-for-the-cameras-again-show-off-mo/
Sonys S1 och S2 Honeycomb tablets har varit mycket tystlåten framför kamerorna sedan deras första avslöjandet. Bortsett från två visuellt tilltalande korta filmer och en retas av en hands-on , har vi inte sett mycket av dem sedan - eller några specifika utsläpp detaljer, för den delen. Den förres bytas minst en, men tack vare Notebook Italia. Sajten lyckats hantera duon tillräckligt länge framför en lins för att fånga en uppsjö av bilder, tillsammans med en kort video av S1 kör PlayStation Suite. Om du har varit angelägen om att få en bättre titt du hittar S1 klippet förbi paus, och alla bilder genom att klicka på källan länken nedan.

Uppdatering: Niccolo från HDblog.it skrev precis som detta inlägg skulle leva, ger upp en annan sats av skärmdumpar och en hands-on-video. Det är där nere, så dubbla bildupplevelsen, och dubbla dina roligt.

[Tack, Lau]

Fortsätt läsa Sonys S1 och S2 tablets posera för kamerorna igen, visa upp fler vinklar (video)

Sonys S1 och S2 tablets posera för kamerorna igen, visa upp fler vinklar (video) ursprungligen visades på Engadget on Wed, 6 Jul 2011 08:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Notebook Italia | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar