onsdag 6 juli 2011

Google, MapQuest, Microsoft och AOL stämd för påstått intrång 3D-kartläggning patent

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/06/google-mapquest-microsoft-and-aol-sued-for-allegedly-infringin/:
Sagan fortsätter för Googles voyeuristiska karttjänsten , men denna gång Microsoft Streetside och AOL: s MapQuest 360 View kan vara Bonnie till Street View är Clyde. Transcenic, Inc. stämmer tech jättarna för att förvärva de verktyg som behövs för att erbjuda 3D-kartläggning av mindre än -lagliga medel. Louisiana-baserade företaget hävdar att alla namngivna parter lånas utan tillstånd, lite av ett patent den äger på en 3D kartografi teknik som fångar rumsliga referens bilder och använder en databas för att navigera dem på kommando. Google har i varmt vatten för sina kartor innan, men det utan tvekan hoppas detta juridiska TIFF slutar liksom dess en för olaga intrång , där det bara betalat ett paket tuggummi är värt av skador. Om du till att läsa alla aktuella kanslisvenska, kolla källan för hela klagomål. Under tiden kommer vi att ta reda på om Cousin Vinny är på fallet.

[Upplysningar:. AOL är moderbolag i Engadget]

Google, MapQuest, Microsoft och AOL stämd för påstått intrång 3D-kartläggning patent ursprungligen visades på Engadget on Wed, 6 Jul 2011 05:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Huffington Post | källa Priorsmart | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar