onsdag 6 juli 2011

Hotmail blir 15, kontroller skräppostmapp för arkiverats fel födelsedagWishes

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/06/hotmail-turns-15-checks-spam-folder-for-misfiled-birthday-wishe/:
Denna måndag markerade 15-årsdagen av födelsen av Hotmail . Det 4 juli lanseringsdatum är ingen tillfällighet - Tjänsten grundare avsedd dess release för att markera symboliken i dess självständighet från mer traditionella e-post modeller. Året därpå skulle den tjänsten fångas upp av Microsoft och ligger under mjukvarujättens MSN paraply. De efterföljande åren har inte alltid varit lätt för varumärket, delvis tack vare konkurrensen från Yahoo och Google-ägda tjänster. Under 2007 avfyrade tjänsten tillbaka, fräscha och döpa om sig som Windows Live Hotmail. Det har varit ett och ett halvt decennium av upp-och nedgångar, men webmail tjänsten fortsätter att vara en av de mest använda i världen. Har någon Hotmail-relaterade minnen? Vänligen dela dem i kommentarerna nedan.

Hotmail blir 15, kontroller skräppostmapp för arkiverats fel födelsedag önskar ursprungligen visades på Engadget on Wed, 6 jul 2011 00:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Windows Team Blog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar