onsdag 6 juli 2011

Omgjort Droid Bionic vill kämpa dig, dyker upp i läckt Best Buy annons

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/06/redesigned-droid-bionic-wants-to-fight-you-shows-up-in-leaked-b/:
Motorola har du tagit sin söta tid med Droid Bionic . Men hey - bättre sent än busted , eller hur? Vi fick några hands-on tid med LTE luren väg tillbaka i januari, bara för att få ordet i april att enheten skulle tillbaka under jorden samtidigt som företaget gjort "flera förbättringar." Rykten om sa förbättringar har dykt upp under tiden, och enheten har gjort ett framträdande på FCC , men Motorola har inte gjort så mycket att prata om den kommande smartphone. Ser ut som luren får äntligen att få sin dag i solen - en nyligen läckt Best Buy annons erbjuder upp några bekanta specifikationer och tuffa-prata reklamtexter, liksom den lockande och vagt hotfulla lovar att Bionic är "kommer snart . " Det är värt att notera att en Droid Bionic tillbehör sida har varit bo på Best Buy sedan februari, men tyvärr blir inte ens denna annons oss närmare en cementerad releasedatum.

Omgjort Droid Bionic vill kämpa dig, dyker upp i Bästa läckte Köp annonsen ursprungligen visades på Engadget on Wed, 6 Jul 2011 14:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Detta är min nästa | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar