onsdag 3 augusti 2011

Apple icloud och iWork beta för iOS praktisk

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/02/apple-icloud-and-iwork-beta-for-ios-hands-on/:
Vi har haft några veckor att vänja sig vid iOS 5 och Mac OS X Lion , men ett innertak funktionen har bland annat otillgängliga sedan det presenterades tidigare i sommar. Under hans WWDC Keynote, Steve Jobs tippad icloud som en tjänst som kommer att synkronisera många av dina Apple-enheter, gratis. Mac-datorer, bildekaler, och även Windows-datorer kan synkronisera dokument, kontakter, kalenderposter och andra data. Du kommer också att kunna säkerhetskopiera dina iOS-enheter på distans, använda en Apple-värd e-postkonto, och lagra din musik i molnet. Tja, den här veckan Apple lyser slutligen upp sin cloud-baserad tjänst för utvecklare, att låta några av oss ta en smygtitt på den nya tjänsten.

Apple meddelade också prissättning, som bekräftar att du kommer att kunna lägga till årliga abonnemang med 10 GB ($ 20), 20 GB ($ 40) eller 50 GB ($ 100) för lagring på toppen av din gratis 5GB konto. Vi tog våra fem gig står för en spinn, skapa dokument i Pages , kalkylblad i Numbers och presentationer i Keynote , sedan åt dem från icloud webbgränssnittet för att hämta Microsoft Office och PDF-versioner. Vi försökte också vår lycka på iOS uppgifter synkronisering och snart-till-vara-kontroversiella Foto Stream, så hoppa förbi paus för hela vårt icloud hands-on.

Fortsätt att läsa Apple icloud och iWork beta för iOS praktisk

Apple icloud och iWork beta för iOS praktisk ursprungligen visades på Engadget sön, 2 aug, 2011 17:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar