onsdag 3 augusti 2011

Huawei Vision smartphone: Android 2,3, 1 GHz CPU, unibody konstruktion

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/03/huawei-vision-smartphone-android-2-3-1ghz-cpu-unibody-constru/:
Är världens nästa showstopping Gingerbread smartphone allvar som kommer från Huawei? Samma företag som chockade oss alla med S7 Slim tablet (och drog en liknande stunt med MediaPad ) har just tagit wraps bort av sina nyaste luren i Peking, och tvärt-titeln Vision erbjuder riktigt STAT bladet. Även om det fortfarande inte når upp till Samsungs Galaxy S II och HTC: s EVO 3D i form av råa hästkrafter, det är fortfarande mer än kapabla att hålla sina egna. Inom unibody ram hittar du en 3,7-tums kapacitiv touchpanel, en fem megapixel kamera med autofokus (med LED-blixt och 720p videoinspelning), 1GHz Qualcomm Snapdragon MSM 8255-processor och ett 1400 mAh batteri.

Dessutom finns 802.11b/g/n WiFi, Bluetooth 2.1, 512MB RAM, 2 GB ROM, en microSD-kortplats som kan hålla 32GB och en mikro-USB 2.0-uttag för att starta. Per vanligt är A-GPS, FM-radio, rörelsesensor och ljussensor kastas i, och för dem med olika stämningar, kommer du förmodligen att uppskatta tillgången på silver, guld och kol bakre omslag. Chassit åtgärder 9,9 millimeter på det tunnaste stället samtidigt som väger 121 gram, vilket Huawei märkligt påpekar är "mindre än en flaska parfym eller rakvatten." Vi berättade att det är laddat med en "3D-gränssnitt", men med tanke på att vi inte hört något om ett "3D", det är nog lite mer än spruced-up 2D. Vi väntar fortfarande på att få höra tillbaka på ett pris, men "utvalda marknader" kan leta efter det att landa i september.

Fortsätt läsa Huawei Vision smartphone: Android 2,3, 1 GHz CPU, unibody konstruktion

Huawei Vision smartphone: Android 2,3, 1 GHz CPU, unibody konstruktion publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 3 Aug 2011 03:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Huawei | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar