onsdag 3 augusti 2011

Best Buy dela ut gratis Nexus S för endast en dag, kula och kedja ingår

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/02/best-buy-dishing-out-free-nexus-s-for-one-day-only-ball-and-cha/:
Har du varit ute efter att få händerna på en trevlig skiva Gingerbread utan att helt förstöra din plånbok? Om så är fallet ... din tid har kommit. Best Buy har meddelat att starta ikväll (augusti 2nd) kl 23:00 CST - vi antar att de menade C D T, alias midnatt Öst - det kommer att börja erbjuda Google Nexus S gratis (du läser denna rättighet). Naturligtvis kommer du fortfarande att kedja dig en två-årigt avtal med AT & T eller T-Mobile att göra vinst på den här affären, men vänta en dag senare och priset kommer säkert att hoppa tillbaka upp till en hel Benjamin. Så ställer du klockan och se till att du poäng ett antingen i butik eller online innan 11:59 CET i morgon. Kolla in alla detaljer i PR, strax efter pausen.

[Tack till alla som skickade detta i]

Fortsätt läsa Best Buy dela ut gratis Nexus S för endast en dag, kula och kedja ingår

Best Buy dela ut gratis Nexus S för endast en dag, kula och kedja ingår ursprungligen visades på Engadget tis, 2 Aug 2011 22:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Best Buy | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar